TÉMÁK, Kategóriák

Kezelhető lenne a tüdőrák?

627
HOZZÁSZÓLÁS:

A tüdőrák jele, a hosszan fennálló enyhe köhögés, amit a betegség előrehaladtával, véres köpet ürülése követ, majd mellkasi fájdalmak, sípoló érzések és erőteljes légszomj jelentkezik. A betegség többnyire dohányosoknál jelentkezik. Statisztikák szerint, kétszer annyi férfinek van tüdőrákja, mint nőnek. tudorak-copd-02

A CYP1A1 nevű génnel rendelkező dohányosnál, hétszer nagyobb a tüdőrák veszélye, mint annál a társánál, akiben nincs meg ez a gén.
A dohányzás a rák egyetlen olyan okozója, melynek elhagyásával, a rákot megelőzhető. A dohányzás nemcsak tüdőrákot okoz, de statisztikák szerint, a halállal végződő rákos betegségek egyharmadáért felelős. Sajnos a tüdőrákból való gyógyulás aránya 10%, ami a rákos betegségek közt, a legrosszabbnak mondható.

Fehér fagyöngy

A tanulmányok 40 évre visszamenően azt mutatják, hogy a fehér fagyöngy kivonata csökkentheti a daganatos sejtek növekedését. A fehér fagyöngy készítmények jelentős előnyt mutatnak a tüdő- és petefészekrák kezelésében. Dr. Weiss német természetgyógyász ezt írja: “A fehér fagyöngy kivonatok ajánlott nagy előnye – nem úgy, mint más kemoterápiás szereké – abban áll, hogy az immunrendszert erősítő és serkentő hatásai nem toxikusak, így a szervezet is jól tűri.”

Brokkoli

A brokkoli, sok más keresztes virágú növényhez hasonlóan, kiváló forrása az izotiocianátnak, mely egy rákellenes természetes anyag. Ez az anyag úgy küzd a rák ellen, hogy semlegesíti a karcinogéneket, melyek a rákbetegség legfőbb mozgatórugói. A folyamat úgy történik, hogy az izotiocianát serkentik a karcinogénölők kibocsátását, és felgyorsítja a testből való eltávozását. Kísérletek bizonyították, hogy az izotiocianát segít megelőzni a tüdőrákot és a nyelőcsőrákot, illetve csökkenti a többi rák kialakulásának esélyét.

Papapya

A gyümölcs kiváló forrása a béta-karotin kevésbé ismert társának, a béta-kriptoxantinnak. A béta-kriptoxantin a karotinoidcsalád tagja, melyről tudjuk, csökkenti a tüdőrák és a bélrák kifejlődésének kockázatát. A vizsgálatok kimutatták, hogy az anyag több mint 30%-kal csökkentheti a tüdőrák kialakulásának esélyét.

627
HOZZÁSZÓLÁS:
loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

TÉMÁK, Kategóriák

Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]